Complimenten

Teamleider bij grote Nederlandse Bank

Via het werk kreeg ik het aanbod om met Linda in gesprek te gaan en, nadat er een klik bleek te zijn bij de intake, zijn we aan de slag gegaan. Ik kwam met een duidelijke werk gerelateerde uitdaging binnen, maar Linda liet mij snel inzien dat de uitdaging breder was. Ze liet de grens tussen zakelijk en privé vervallen en trok duidelijk pallalellen die mij veel inzicht hebben gegeven. Het is duidelijk dat ze beschikt over een brede aanpak om je te helpen, verschillende oefeningen en verschillende gesprekstechnieken. Deze past ze toe zonder dat het geforceerd overkomt. De ene sessie gaf stof tot na denken en de andere gaf concrete handvaten voor het handelen in bepaalde situaties. Wat de aanpak ook is: rust en liefdevol zijn hierin kernwoorden.

In een half jaar tijd heeft Linda me enorm verder geholpen, waardoor ik zelf rustiger ben geworden en ook mijn omgeving de verandering opmerkt. Het was heftig, maar het resultaat is er zeker! Linda, bedankt!                                                                                           

 

Controller bij grote Nederlandse Bank

Op eigen verzoek ben ik in contact gekomen met Linda, dit na een tip van  een van mijn collega. In mijn werk liep ik tegen een paar blokkades aan, die mijn zelfvertrouwen enigszins ondermijnde. Daarnaast had ik situaties / valkuilen die ik niet goed wist te omzeilen. Door de persoonlijke relatie en goede interactie met Linda, werd als snel duidelijk waardoor dit werd veroorzaakt. Mede door de oplossingsrichtingen die Linda mijzelf liet opzoeken heb ik nu de ervaring om blokkades te herkennen, op te lossen en om mijn valkuilen te omzeilen. Terugkijkend op deze sessies ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dit veel eerder had moeten doen. Ik heb veel aan haar ondersteuning en oplossingsrichtingen gehad en sta nu nog sterker in mijn omgeving, overigens blijf de ondersteuning niet beperkt tot deze sessies. Je kan altijd bij haar terecht als je in situaties komt waarbij je net dat zetje in de juiste richting nodig hebt. Maar ervaar het zelf en doe een intake met Linda!

 

Algemeen directeur Productiebedrijf 

Enige jaren geleden ben ik bij Linda terecht gekomen toen ik als Algemeen Directeur van een zeer snel groeiende organisatie behoefte had aan reflectie over mijn eigen gedrag en ontwikkeling. Linda had al snel door dat bepaald gedrag me ver had gebracht maar dat nu belemmerend begon te werken. Op een prettige methode zijn we naar de oorzaak op zoek gegaan waarbij ze kundig te werk ging. Met behulp van eenvoudig lijkende oefeningen en als een geweldige luisteraar heeft ze de bron goed blootgelegd. Het resultaat is rust en bewustwording van hoe ik zaken aanpak en overkom bij anderen. Dit heeft de basis gevormd voor verdere geestelijke ontwikkeling. Dat was precies waar ik naar op zoek was, zowel in mijn professionele leven als privé. Nog steeds maak ik bijna dagelijks gebruik van de leerpunten uit mijn sessies met Linda.  

 

HSE Specialist 

Door een collega die zeer enthousiast over je coaching was werd ik al nieuwsgierig. Toen coaching nodig was om als leidinggevende verder te groeien zijn we samen aan de slag gegaan. Je zette me aan het denken, gaf inzicht en praktische adviezen waar ik wat mee kon. Mede door jou vond ik moed mijn taken als leidinggevende terug te geven en weer specialist te worden. Jij met mij zegt mooi hoe het was, ik heb de goede richting weer helemaal te pakken. Dank je wel!

 

Marketing medewerkster

Toen ik overspannen raakte had ik dat zelf niet door. Ik dacht gewoon met iets minder te werken wat rust te krijgen waardoor ik vast weer alles onder controle zou krijgen. Linda had gelukkig veel geduld met mij want het duurde even voordat ik in staat was in te zien dat er meer aan de hand was. Ik moest echt terug naar mijn eigen basis, daar lag de oplossing. Natuurlijk hadden de omstandigheden mee gespeeld in mijn proces en samen met Linda heb ik ook daar naar gekeken, naar personen en processen in mijn werk. Waar kon ik zelf veranderingen in aanbrengen. In het doen, maar ook in het beleven. Op deze manier is het mij gelukt meer bij mijzelf te blijven en mij niet (meer) gek te laten maken. Doordat Linda in staat is om mijn warrige gedachten en gevoelens in één rake zin samen te vatten werd ik nog al eens stevig met mijzelf geconfronteerd. Voor mij werkt dat heel goed. Niet te soft. En toch is Linda vooral ook heel warm. Ik heb echt het gevoel dat zij voor mij gaat. En dat had ik nou net even nodig in mijn moeilijke tijd.

 

Manager

Ondanks dat ik dacht dat het wel redelijk met mij ging confronteerde Linda mij in het eerste gesprek direct met mezelf. Ik ben me echt kapot geschrokken toen ze me confronteerde met het feit dat ik vertelde dat ik ongelukkig was. Vanaf dat moment besefte ik pas echt dat er werk aan de winkel was en dat Linda de juiste persoon was om mij hierbij te helpen. Het traject dat er op volgde was intensief en soms ongelofelijk zwaar. Ze pushte me vaak om mijn discomfort zones op te zoeken, maar niet zonder me daarbij te voorzien van de juiste tools om de situaties aan te kunnen. Naar mate de tijd vorderde ben ik meer en meer gaan genieten van het leven en dat heb ik te danken aan haar. Ik kan oprecht zeggen dat ik door haar anders tegen het leven aan ben gaan kijken en daar ben ik haar nog elke dag dankbaar voor."

 

Vrouwelijke manager eind 30

Via mijn werk ben ik bij Linda terecht gekomen, nadat mijn relatie met mijn direct leidinggevende dreigde spaak te lopen. Linda weet als geen ander de vinger op de zere plek te leggen, zonder te (ver)oordelen. Haar openheid, zachtheid, maar ook kracht maken dat je je snel vertrouwd voelt en je makkelijk open stelt. Ze zet je aan het denken, zonder te pushen en ik merk bij mezelf dat er na onze sessies allerlei emoties en gevoelens loskomen, waarvan je niet eens wist dat ze er (nog) zaten. Het heeft me geholpen door oud zeer heen te gaan, zaken los te laten en te focussen op wat echt belangrijk voor me is. We zijn nu ruim een half jaar verder en mijn relatie met mijn leidinggevende is inmiddels beter dan ooit. Ze heeft ervoor gezorgd dat het wederzijds begrip is toegenomen en ons tools gegeven waarmee we elkaar kunnen ondersteunen. Linda, heel erg bedankt en ik kijk uit naar wat je komend jaar nog voor ons gaat betekenen.  

 

Begeleider medewerkers

Als bedrijf zetten wij Linda regelmatig in als coach – ter individuele begeleiding van een aantal van onze medewerkers. Dit kan zijn om ze te laten ontwikkelen op bijvoorbeeld leidinggevend gebied, maar ook om ze te laten omgaan met persoonlijke uitdagingen die ze in hun dagelijkse functioneren tegenkomen. Linda vindt snel de klik en weet met haar brede kennis en ervaring goed tot de kern door te dringen, om vervolgens met de coachee een (intensief) traject te starten. We zien hier absoluut de voordelen van individuele coachingstrajecten: op maat, de trajecten worden over langere tijd verdeeld en de resultaten zijn duurzaam. Linda is integer, open en direct en zal niet schromen de confrontatie aan te gaan, ook niet met HR en het management. Hierin komt ook duidelijk haar ervaring als HR manager naar voren, ze voelt de belangen op juiste wijze aan. Door haar manier van aanpakken weten alle partijen meteen waar ze aan toe zijn! 

 

Mannelijke Operations Manager (rond de 30)

Ondanks dat ik dacht dat het wel redelijk met mij ging confronteerde Linda mij in het eerste gesprek direct met mezelf. Ik ben me echt kapot geschrokken toen ze me confronteerde met het feit, dat ik vertelde dat ik ongelukkig was. Vanaf dat moment besefte ik pas echt dat er werk aan de winkel was en dat Linda de juiste persoon was om mij hierbij te helpen. Het traject dat er op volgde was intensief en soms ongelofelijk zwaar. Ze pushte me vaak om uit mijn comfortzones te gaan, echter niet zonder me daarbij te voorzien van de juiste tools om de situaties aan te kunnen. Naarmate de tijd vorderde ben ik meer en meer gaan genieten van het leven en dat heb ik te danken aan haar. Ik kan oprecht zeggen dat ik door haar anders tegen het leven aan ben gaan kijken en daar ben ik haar nog elke dag dankbaar voor.  

 

Vrouwelijke HR Manager (midden 30) bij detacherings-organisatie

In 2010 heb ik de hulp van Linda ingeschakeld voor persoonlijke coaching omdat ik in mijn werk tegen een aantal zaken aanliep die ik wilde verbeteren. Alhoewel ik mijn coachvraag redelijk helder dacht te hebben was ik verrast door het feit dat Linda al in 1 sessie feilloos de vinger op “de zere plek” wist te leggen, daardoor konden we als snel concreet met mijn vraagstelling aan het werk. Het vertrouwen was meteen aanwezig. Linda straalt rust uit en werkt in mijn optiek heel no nonsense. Door snel tot de kern te komen hadden we ook geen eindeloze reeks sessies nodig. Linda is oprecht, eerlijk, soms confronterend maar altijd met liefde voor de ander. Daarnaast heeft ze een goed gevoel voor humor wat erg relativerend kan werken in coachsessies. Ik raad haar absoluut aan in mijn netwerk! 

 

Mannelijke commercieel directeur (midden 30) bij een interim professional projectorganisatie

Linda is een warm mens, met de kracht om in zeer korte tijd tot het probleem te komen en hier constructief samen aan te werken. Een mooie uitspraak in mijn traject was “ik kan je probleem niet oplossen, kan je er wel mee leren omgaan”. Dit is uiteindelijk ook goed gelukt. Het traject was gelukkig niet zweverig maar concrete, met direct toepasbare acties. Ik ben weer een stap verder en gebruik de handvatten en inzichten van Linda nog steeds dagelijks. Linda bedankt en we houden absoluut contact!!! 

 

Vrouwelijke programmamanager (eind 40)

Het is bijzonder om terug te kijken op de sessies die we samen hebben gehad. In slechts twee sessies een enorme stap voorwaarts. Ik ben er nog niet met mijn huidige probleemstelling maar ik kan nu wel erg lachen om mijn eigen gedrag. Heel veel dank daarvoor. 

 

Vrouwelijke beginnend leidinggevende in productieomgeving (begin 30)

Zoals je weet, stond ik vreselijk sceptisch tegenover jouw aanpak maar heb het achteraf als heel fijn ervaren. Door jouw begeleiding ben ik erachter gekomen dat je door jezelf beter te leren kennen, je veel dingen beter op zijn plek kunt plaatsen en beter kunt begrijpen. Je kan het hierdoor beter relativeren en verduren. Dit is niet alleen voor mezelf heel prettig, maar ik kan dit ook naar andere mensen toe uitdragen. 

 

Teamleider bij grote financiële dienstverlener

Via het werk kreeg ik het aanbod om met Linda in gesprek te gaan en, nadat er een klik bleek te zijn bij de intake, zijn we aan de slag gegaan. Ik kwam met een duidelijke werk gerelateerde uitdaging binnen, maar Linda liet mij snel inzien dat de uitdaging breder was. Ze liet de grens tussen zakelijk en privé vervallen en trok duidelijk paralellen die mij veel inzicht hebben gegeven. Het is duidelijk dat ze beschikt over een brede aanpak om je te helpen, verschillende oefeningen en verschillende gesprekstechnieken. Deze past ze toe zonder dat het geforceerd overkomt. De ene sessie gaf stof tot nadenken en de andere gaf concrete handvaten voor het handelen in bepaalde situaties. Wat de aanpak ook is: rust en liefdevol zijn hierin kernwoorden.

In een half jaar tijd heeft Linda me enorm verder geholpen, waardoor ik zelf rustiger ben geworden en ook mijn omgeving de verandering opmerkt. Het was heftig, maar het resultaat is er zeker! Linda, bedankt! 

 

Medewerker bij grote financiële dienstverlener

Op eigen verzoek ben ik in contact gekomen met Linda, dit na een tip van een van mijn collega's. In mijn werk liep ik tegen een paar blokkades aan, die mijn zelfvertrouwen enigszins ondermijnde. Daarnaast had ik situaties / valkuilen die ik niet goed wist te omzeilen. Door de persoonlijke relatie en goede interactie met Linda, werd al snel duidelijk waardoor dit werd veroorzaakt. Mede door de oplossingsrichtingen die Linda mijzelf liet opzoeken heb ik nu de ervaring om blokkades te herkennen, op te lossen en om mijn valkuilen te omzeilen. Terugkijkend op deze sessies ben ik tot de conclusie gekomen dat ik dit veel eerder had moeten doen. Ik heb veel aan haar ondersteuning en oplossingsrichtingen gehad en sta nu nog sterker in mijn omgeving, overigens blijft de ondersteuning niet beperkt tot deze sessies. Je kan altijd bij haar terecht als je in situaties komt waarbij je net dat zetje in de juiste richting nodig hebt. Maar ervaar het zelf en doe een intake met Linda! 

 

Directeur van zeer snel groeiend productiebedrijf

Enige tijd geleden ben ik bij Linda terecht gekomen toen ik als Algemeen Directeur van een zeer snel groeiende organisatie behoefte had aan reflectie over mijn eigen gedrag en ontwikkeling. Linda had al snel door dat bepaald gedrag me ver had gebracht maar dat nu belemmerend begon te werken. Op een prettige methode zijn we naar de oorzaak op zoek gegaan waarbij ze kundig te werk ging. Met behulp van eenvoudig lijkende oefeningen en als een geweldige luisteraar heeft ze de bron goed blootgelegd. Het resultaat is rust en bewustwording van hoe ik zaken aanpak en overkom bij anderen. Dit heeft de basis gevormd voor verdere geestelijke ontwikkeling. Dat was precies waar ik naar op zoek was, zowel in mijn professionele leven als privé. Nog steeds maak ik bijna dagelijks gebruik van de leerpunten uit mijn sessies met Linda.

 


Neem contact met me op!

 

 

Als je vragen hebt neem dan gerust contact met me op!
jijmetmij@ziggo.nl 

 

+31(0)6-21528793